Carina och Illuminati – beställning

 

carina-illuminati2Handling:

Carina har öppnat handelsbod i Mo i Rana och reser regelbundet till Kontinenten för att köpa varor. På väg dit blir fartyget kapat av kapten Blånäsa och Carina tillfångatas för att säljas som slav. När fartyget kommit till Paris löser hon problemet med spindelskivlingar som hon hade i en av de många fickorna i kjolen. Sen lägger hon beslag på fartyget som nu saknade besättning.

Samma kväll äter hon middag på ett värdshus och blir drogad av representanter för ett sällskap som kallar sig Illuminati. Deras mål är att skaffa sig världsherravälde, bland annat genom att öppna banker som mot ockerräntor lånar ut pengar. Följden blir konkurser för länder, företag och privatpersoner.

Carina erbjuds att delta i detta men vägrar. Hon svär att bekämpa Illuminati med sina pengar och startar banker som ger lån till en fjärdedel av den ränta som Illuminatis banker erbjuder.

Illuminati svarar med en serie försök att mörda henne. Men det är inte så enkelt visar det sig. Carina har ju mäktiga bundsförvanter.

PRIS: 150 Kr (exkl. moms)
Frakt & emballage tillkommer med 50 Kr.

Önskas fler exemplar av Carina och Illuminati? Kontakta oss för offert.

Beställ Carina och Illuminati:

Namn:

Telefon (obligatorisk):

Din epost (obligatorisk):

Ange Leveransadress (gata, nr):

Ange postnummer och ort:

Meddelande: