Så här tycker läsarna

Läs vad läsarna säger om Carina och korpen, den första boken av fyra i Carinaserien.

2korp”Läste boken under en semesterresa till Grekland, när jag börjat läsa den så hade jag mycket svårt att lägga ifrån mig boken av intresse att veta hur handlingen fortsatte. Min fru tyckte: lägg ifrån dig boken, annars tar den slut på nå´n dag!! JAG TYCKER DET ÄR EN JÄVLIGT BRA OCH FÄNGSLANDE BOK MED MÅNGA LIVSÖDEN! Jag ser fram emot en fortsättning…”
SvenEric Bergström

 

1korp”Mycket läsvärd bok. Då jag började läsa den, var det nästan omöjligt att ”släppa” boken. Sune har gjort en noggrann historisk research, fullt i klass med Herman Lindqvist. Spännande roman i autentisk historisk miljö. LYCKA till Sune!”
Alf B med familj

 

 

2korp”Carina och korpen är en härlig skröna med en spännande intrig som också lyckas levandegöra ett stycke svensk historia. Det märks att författaren gjort en grundlig research. Utöver detta bereder romanen ett stort underhållningsvärde. Läs den!”
Anna Bergström

korp3

”Mycket välskriven och lättläst bok.
Den tog slut alldeles för fort och jag hoppas att det snart kommer en fortsättning.”
Mikael Westergren

 

 

korp4”En mustig skröna förlagd till Finland under Karl XII:s tid. Jag ser fram emot del 2.”
Mona Norén
1korp”Spännande och läsvärd berättelse om människor i en tid av krig och nöd där endast de starkaste överlever.”
Leif Norén

 

 

2korp
”Trodde inte att jag kunde bli så fängslad av en bok. För mig var äventyret och spänningen höjdpunkten. Att jag dessutom fick en mycket intressant historielektion – det var bara bonus! När kommer del två?!”
Ann Klefbohm

 

korp3”Carina och korpen är en otroligt spännande, hänryckande och fartfylld historiskt roman.  Boken är mycket välskriven och bjuder på många intressanta historiska detaljer, seder, skrock och myter. Man får verkligen som läsare ett stort intresse för bokens karaktärer och deras öden. Man får sig också en liten tankeställare till dagens problem kring människoförtryck, religion, tolerans, krig, immigration med mera. Allt detta och mycket, mycket mer ryms i denna fängslande bok. Fantastiskt engagerande, underhållande och tänkvärd läsning – kan varmt rekommenderas!”
Petra Major

 

jill-sjostrom-carina-och-korpenCarina och korpen är en otroligt spännande bok . Jag blev fast redan på första sidan och sedan hade jag svårt att släppa den . Läs den!!!
Jill Sjöström

 

 

 

 

 

karin-westergren-Carina-och-korpen
Kärlek, spänning och historia sammanvävt i en roman som är svår att lägga ifrån sig. Ger en känsla att vara med på plats. Väntar och hoppas att del 2 kommer snart.
Karin Westergren