Tobias i Lycksele – beställning

tobias-i-lycksele-bestallHandling:

När andra världskriget tog slut 1945 stod elektronisk forskning och dess kommersiella industri i startgroparna. Redan då fanns svartvit talfilm. Den svartvita televisionsapparaten började några år inpå 50-talet säljas av radiohandlarna. Men de första exemplaren hade många barnsjukdomar och alla köpare var inte nöjda. Så småningom förbättrades kvalitén, men först i slutet av 50-talet var TV´n en möbel i var familjs vardagsrum. Grammofonen fanns, men man måste ofta byta stiften som förmedlade ljudet från vinylskivan till högtalaren.

På 50-talet fanns inga datorer. Ingen hade en mobil telefon i fickan och surfplattan var inte uppfunnen än. Dagens tekniknörd torde undra vad dåtidens ungdomar sysselsatte sig med.

Den här boken är en titt i backspegeln och följer Tobias uppväxt, tonårsaktiviteter och en skolgång präglad av läxor och plugg för att få en bra studentexamen i teoretiska ämnen.

Boken är också ett exempel på ett spännande och omväxlande liv som kan vänta en välutbildad person som vågar sticka ut. Och det vågar man göra om man har en akademisk utbildning.

PRIS: 150 Kr (exkl. moms)
Frakt & emballage tillkommer med 50 Kr.

Önskar du fler exemplar av Tobias i Lycksele? Kontakta oss för en offert.

Beställ Tobias i Lycksele:

Namn:

Telefon (obligatorisk):

Din epost (obligatorisk):

Ange Leveransadress (gata, nr):

Ange postnummer och ort:

Meddelande: